Результати чемпіонату Запорізької області з ушу та Китайський Новий рік

Минулий тиждень виявився напрочуд насиченим на події.

Так у зв’язку з  надзвичайною подією у м.Бердянськ чемпіонат Запорізької області серед юніорів, юнаків та дітей з ушу (таолу) пройшов з 6 по 7 лютого. У змаганнях прийняли участь більше 100 вихованців з м.Маріуполь (Донецька область), м.Бердянськ та м.Запоріжжя. Нашу команду представляли 35 атлетів. Данні змагання стали відбірковими. Незабаром СК «Світлотехнік»  (м.Бровари, Київська область) збере кращих ушуїстів зі всієї країни на чемпіонаті України серед юніорів, юнаків та дітей з ушу (таолу).

Виступи запорізьких атлетів порадували своїми результатами. Незважаючи на жорстку конкуренцію наші вихованці змогли здобути велику кількість нагород. Збірна команда Запорізької області вже складена. Сьогодні розпочинаються учбово-тренувальні збори.

У суботу, 9 лютого, Запорізький обласний центр молоді прийняв більше 150 атлетів від 12 років та старше на святкуванні Нового року за китайським календарем. На святі були представленні почесні гості: професори та доценти Інституту Конфуція на базі Запорізького Національного Університету, представник асоціації Україна – Китай.

Перед атлетами та їхніми батьками виступав гурт «WU-BAND», також проводився розіграш лотереї та на завершення пройшла дискотека. Усі учасники отримали пам’ятні подарунки.

У неділю, 10 лютого, трохи більше 400 вихованців молодше 12 років нашої федерації відвідали розважальний комплекс «Дитяча планета». У програмі свята діти змогли настрибатись на батутах, пройти полосу перешкод, зіграти у футуристичну гру «Лазер-таг», відшліфувати навички у аерохокеї, настільному футболі. Також для дітей провели святкову дискотеку, на якій були присутні Джек-Горобець та Гарі Поттер.

Наприкінці відбувся розіграш лотереї від РК «Дитяча планета», перевізчика «Іван-таксі» та,звісно, від Запорізької федерації ушу. Доречі, щоб поповнювати сили від насиченої святкової програми ТМ «Кіссон» безкоштовно роздавала очищену воду усім бажаючим.

Поздоровляємо атлетів з перемогами на чемпіонаті області з ушу, вітаємо усіх з Китайським Новим роком. Висловлюємо подяку батькам за довіру та впевненість у нашу спортивну родину.