Відкритий обласний турнір з ушу (саньшоу) «WU-WEI cup 2021»

З 18 до 19 грудня у м. Вінниця, яка славиться однією з найкращих команд з ушу (саньшоу) в Україні, пройшов турнір обласного рівня «WU-WEI cup 2021».

Запорізька команда зі спортивним азартом та цікавістю прийняла виклик взяти участь у змаганнях, присвяченому до Дня народження спортивного клубу «WU-WEI». Наше місто представляли 22 атлети ЗФУ, рефері — тренер-інструктор Колдовський Павло Валерійович; а також тренерський склад — Марченко Володимир Анатолійович та Запорожець Вячеслав Григорович.

Більшість команди Запоріжжя — початківці, які роблять перші кроки на виїздних змаганнях. І якщо вже досвідченні атлети Запорізької федерації ушу провели свої поєдинки «на десять», то юні «зелені» ушуїсти не змогли в цілому протистояти натиску вихованців вінницького клубу. Рівень підготовленості навіть маленьких спортсменів — доволі високий. Що робить перемогу ще цікавішою.

Тим не менш, і запоріжці підіймалися на першу сходинку п’єдесталу пошани і отримали кубок:

  1. Цимбал Андрій (тренер Марченко В.А.);
  2. Карнаух Дмитро (тренер Запорожець В.Г.);
  3. Ткаченко Микита (тренер Марченко В.А.);
  4. Луговський Ян (тренер Запорожець В.Г.);
  5. Сафронова Вікторія (тренер Марченко В.А.);
  6. Троценко Данило (тренер Запорожець В.Г.).

Карнаух Дмитро отримав комплект бойових рукавиць, ставши переможцем у категорії «краща техніка».

Колдовський Павло Валерійович незважаючи на свій досить юний вік вже отримав схвальні відгуки за роботу у якості рефері. ЗФУ пишається своїми молодими спеціалістами!

Запорізька федерація ушу вітає всіх переможців та призерів змагань. Нам приємно брати участь у такого роду турнірах, бачити високий рівень проведення та підготовленості, отримувати досвід та перемоги. Хвала і шана тренерському складу за якісну підготовку та продемонстровані результати нашої команди!

Чекаємо з нетерпінням запрошення на нові поєдинки!