З китайським Новим роком!

Сьогодні, 1 лютого, на календарі знову Новий рік – цього разу китайський. А значить, знову звідусіль звучать вітання та найкращі побажання на весь рік уперед, щоб він був щасливим, вдалим, мирним, процвітаючим та благополучним.

Згідно зі східним календарем, настав 4720 рік, який прийшов під знаком потужного, сильного, благородного Чорного Водяного Тигра.

На Сході Тигр наділений такими якостями, як сила, міць, шляхетність, але водночас – запальність і небезпека, хоча його не можна віднести до злих тварин. Від цього знака очікується великих звершень, але й не менших помилок.

Тигр характеризується імпульсивністю, непохитністю, непередбачуваністю. Тож аналогічні події можуть відбуватися і у 2022 році – час його правління. За своєю природою Тигр – хижак, який полює на слабших і повільних представників тваринного світу. Звідси висновок – жодного прояву слабкості.

Нехай Китайський Новий Рік позбавить сумних думок, нудних людей і непотрібних турбот. Вітаю та бажаю міцного духу та відмінного здоров’я, відмінного настрою та хороших людей поруч. Нехай попереду чекає лише успіх, достаток та щастя!

З НОВИМ РОКОМ!