ЗФУ під час війни

Сто тридцятий день війни росії проти України. Або 3120 годин визвольної боротьби українського народу над забутим одвічним ворогом країни — московським режимом.

З перших днів війни серед тренерського складу одразу продемонстрували активну волонтерську позицію президенти обласної та міської федерацій ушу, заслужені тренери України — Шульга Євгеній Анатолійович та Мороз Максим Олександрович. А також голова технічного комітету ЗФУ, майстер спорту України — Пестов Володимир Анатолійович. Разом із дружиною Наталією кожного дня з ранку і до «поки ще можна щось дістати» вони постачають і військовим, і знедоленим переселенцям, і тим запоріжцям, які потрапили у скрутне становище усім необхідним: від ліків до цивільного та військового обладнання.

Тренер вищої категорії, професіонал своєї роботи, завзята підкорювачка гір — Храмова Наталія Олександрівна вже навчилася плести маскувальні сітки з закритими очима, бо кількість годин проведенних за цим заняттям вже напевно добігає до цифри з трьома нулями.

Згодом, до команди волонтерів долучилася і Куліш Тетяна Євгенівна — тренер-викладач, секретар ЗФУ, яка вже більше 8 разів успішно проводила збір грошей на потреби військових, цивільних на окупаційних територіях.

Також весь тренерський склад, який знаходиться у Запоріжжі чергує вдень і вночі на пунктах зустрічі переселенців. Де надають різноманітну допомогу: моральну, інформаційну, фізичну. Жахи знедолених на цих пунктах побачили: Шмигля Олена Євгенівна, Данченко Максим Валерійович, Наконечний Валентин Володимирович, Коробська Наталія Олександрівна, Валюхов Данило Ігорович, Животок Георгій Георгійович, Тютюнник Олександр Вікторович та Запорожець Вячеслав Григорійович.

А також ще один тренер-викладач зараз служить у лавах Збройних сил України. Поки що не можемо розголошувати інформацію. Але неодмінно все розкажемо трохи згодом.

А також ми продовжили тренування. Спочатку онлайн, а з початку літа в деяких районах міста розпочалися тренування на вулиці.

Продовжуємо наближати перемогу України разом! Слава нації!