Чемпіонат України з ушу (саньшоу) 2023

Змагання з контактного розділу ушу, відомого також як саньшоу, відбулися у мальовничому місті Вінниця з 27 до 29 жовтня. У цих змаганнях взяли участь більше 300 атлетів з різних регіонів України, включаючи представників Запорізького краю. На чемпіонаті виступило 14 видатних спортсменів і спортсменок з Запоріжжя, які демонстрували свої неймовірні навички та відданість бойовому мистецтву.

Серед представників команди Запоріжжя, які брали участь у змаганнях, можна виділити імена наступних атлетів:

  1. Веретюк Іванна (тренер Марченко В.А.)
  2. Ткаченко Микита (тренер Марченко В.А.)
  3. Раєнко Тимофій (тренер Марченко В.А.)
  4. Цимбал Андрій (тренер Марченко В.А.)
  5. Чередниченко Денис (тренер Запорожець В.Г.)
  6. Карнаух Дмитро (тренер Запорожець В.Г.)
  7. Карпачева Софія (тренер Запорожець В.Г.)
  8. Барановський Артем (тренер Запорожець В.Г.)
  9. Лисенко Денис (тренер Запорожець В.Г.)
  10. Колесник Сергій (тренер Запорожець В.Г.)
  11. Ляшенко Єгор (тренер Запорожець В.Г.)
  12. Шевченко Ярослав (тренер Запорожець В.Г.)
  13. Кузьмич Сергій (тренер Запорожець В.Г.)
  14. Шевченко Артем (тренер Марченко В.А.)

Кожен з цих атлетів приносив гідність та честь своїй команді та рідному Запорізькому краю. Вони віддавали все на помості, проявляючи вражаючі навички та відвагу в бою.

Карнаух Дмитро став абсолютним чемпіоном здобувши три золотих нагороди. В кожному з трьох розділів (саньшоу, циньда та туйшоу) запорізький боєць домінував на лейтаї і здобув беззаперечну перемогу, серед яких були і технічні нокаути.

Веретюк Іванна, Цимбал Андрій, Карпачева Софія, Чередниченко Денис також поповнили скарбничку нашої команди золотими нагородами, чим знову підтвердили свої статуси найсильніших атлетів не тільки Запоріжжя, а й України на сьогоднішній день. Іванна і Денис свої перемоги отримували достроково.

Срібні та бронзові нагороди отримали: Ткаченко Микита, Раєнко Тимофій, Барановський Артем, Лисенко Денис, Колесник Сергій, Шевченко Ярослав та Шевченко Артем.

Ляшенко Єгор у першому колі одразу потрапив на бій з майбутнім чемпіоном, а Кузьмич Сергій отримав травму. Неодмінно, цей неприємний досвід всеодно позитивно вплине на подальші досягнення наших атлетів.

Загалом, команда Запорізької області здобула 7 золотих, 5 срібних та 4 бронзові нагороди.

Чемпіонат України з саньшоу у Вінниці став важливою подією для українського спорту і бойових мистецтв. Він показав, наскільки високий рівень майстерності є в Україні та які талановиті та віддані спортсмени представляють нашу країну на міжнародному рівні. Запорізький край може пишатися за своїх спортсменів, які продемонстрували свою силу та майстерність на цих змаганнях. Нехай ця подія стане стимулом для подальшого розвитку ушу в Україні та надихне молоде покоління до зайняття цією захоплюючою дисципліною.

Дякуємо Українській федерації ушу та Вінницькому осередку за досвід, спортивну атмосферу та незабутні емоції. Вже готуємось до нових зустрічей!

Більше фото та відео:

Ми у Facebook

Ми в Instagram