Визначено кращих запорізьких спортсменів та команди за результатами 2019

Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації визначило кращих спортсменів з олімпійських та неолімпійських видів спорту за результатами їхніх досягнень у 2019 році.

– Запорізькі атлети лише в олімпійських видах спорту 39 разів підіймалися на п’єдестал пошани чемпіонатів, кубків світу та Європи. Радували високими результатами спортсмени з неолімпійських видів спорту, які принесли у скарбничку краю 11 золотих, п’ять срібних та сім бронзових нагород чемпіонатів світу та Європи серед дорослих. Ці тріумфи – результат напруженої роботи величезної команди фахівців, тренерів, спортсменів, кожен з яких заслужив найтепліші слова подяки і низький уклін, – прокоментувала начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОДА Наталія Власова.

Кращі спортсмени з неолімпійських видів спорту 2019 року:

  • І місце – майстер спорту міжнародного класу з ушу, переможець чемпіонату світу, золотий призер чемпіонату України Олександр Тютюник;
  • ІІ місце – міжнародний гросмейстер з шашок, переможець командного чемпіонату світу Ігор Кірзнер;
  • ІІІ місце – заслужений майстер спорту України з кікбоксингу WKA, володар кубку світу, золотий призер чемпіонату України Ян Полуян; золота призерка чемпіонату Європи серед молоді Ганна Дмитренко.

Вітаємо Олександра Тютюника з новою перемогою! Нагадаємо, що зараз він навчається у Шанхайському університеті спорту і вже склав успішно свій перший іспит.

Більш детальна інформація про перемоги запорізьких атлетів на сайті Запорізької обласної державної адміністрації.

 

Джерело: https://www.zoda.gov.ua Запорізька обласна державна адміністрація