Запорізький тренер з ушу отримав відзнаку

Чотириста п’ятдесят п’ятий день війни росії проти України. Майже 11 тисяч годин страждань і втрат українського народу. Проте і згуртованості, об’єднання, боротьби за життя, свободу і справедливість.

З перших днів повномасштабного вторгнення тренер-викладач Запорізької федерації ушу разом з дружиною почали активну волонтерську допомогу і цивільним, і військовим. Сім’я Володимира та Наталі Пестових не покладаючи рук збирають та відправляють найнеобхідніші речі туди — на фронт: від шкарпеток, окопних свічок, маскувальних сіток і бронежилетів до тепловізорів та дронів.

І якщо у Запоріжжі «чомусь» таку кропітку працю не помітили, то всеукраїнське об’єднання «Країна» за представленням Української академії інформатики, яке базується у Києві, не змогло не відзначити нагородами наших Волонтерів (так, саме з Великої літери). То ж у минулу неділю Володимир та Наталія отримали свої відзнаки у столиці України. Володимир Пестов отримав медаль «За гідність та патріотизм», а Наталія отримала орден «Сила жінок».

Ми вітаємо наших колег з високим визнанням за кропітку працю, яка наближає Україну до перемоги. Міцного здоров’я, сил, наснаги та швидких реалізацій планів та задумів!