Запорізькі саньдаїсти у Києві!

23 грудня у м. Київ пройшов Кубок Президента зі Спасу. Наші друзі з українського бойового мистецтва запросили представників контактного розділу ушу Запоріжжя взяти участь у змаганнях в столиці.

Карнаух Дмитро, Черненко Данило, Рєзнік Олексій та Логвиненко Дмитро разом зі своїм тренером – Запорожцем Вячеславом Григоровичем взяли участь у цьому турнірі.

Карнаух Дмитро провів успішні поєдинки та виборов золоту нагороду. Черненко Данило зміг стати другим. Один з поєдинків закінчився через 13 секунд від початку. І таким самим вихованець Вячеслава Григоровича отримав номінацію на «Найкоротший бій». Для Логвиненка Дмитра цей Кубок не дозволив піднятися на п’єдестал пошани, він зупинився на четвертому місці у рейтингу. Проте Дмитро потрапив до номінації «Найкраща техніка».

Тож змагання у Києві стали завершальним спортивним святом для вихованців Запорізької федерації ушу. Вітаємо команду з вдалими поєдинками! Дякуємо нашим колегам з Всеукраїнської федерації «Спас» за досвід, спортивну атмосферу та азарт.